Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍ Jsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 587 800 111
+420 725 663 504
+420 725 663 554

O nemocnici

Mikuláš nezapomněl ani na dětské pacienty v Nemocnici Šternberk

6.12.2018

Družina složená z Mikuláše, anděla a čerta dorazila ve středu 5. prosince do Nemocnice Šternberk, která je členem skupiny AGEL. Na pochůzce dětským oddělením nechyběly balíčky se sladkostmi i drobnými dárečky, povídání básniček, ale také sliby ohledně polepšení malých rošťáků.

Na dětském oddělení probíhala akce formou individuálních návštěv mikulášské družiny, v rámci kterých děti spolu se zdravotníky zpívaly i recitovaly. Odměnu od Mikuláše si každý ze zájemců musel zasloužit.

„Letos byla akce opravdu vydařená. Všechny děti se úplně ponořily do sváteční nálady a Mikuláš si během svého putování poslechl spoustu pěkných písniček, koled a básniček. Pro naše pacienty to bylo jednoznačně milé zpestření i vytržení z nemocniční atmosféry,“ popisuje Bc. Eva Kolářová, vrchní sestra dětského oddělení Nemocnice Šternberk, s tím, že nadílky se dočkalo 8 aktuálně hospitalizovaných dětí dětského oddělení.

Mikulášskou nadílkou přitom adventní program pro děti v nemocnici nekončí. Do Vánoc čeká na děti série tvůrčích výtvarných dílniček, v rámci kterých si budou moci vyrobit vánoční přáníčka, dekorace, nebo se třeba dozvědět vše o vánočních zvycích. 

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: